Divint Webutvikling

WordPress

Vi har over 10 års erfaring med WordPress. Mange av våre kunder ønsker WordPress fordi det er enkelt å jobbe med og fordi vi kan dekke flere behov via egne utvidelser.

Når vi utvikler ett tema eller en utvidelse for WordPress bruker vi verktøy som minifiserer kildefiler og fonter, samt optimaliserer grafikk, dette for å kunne laste nettsiden kjappest mulig. Vi legger opp til at alt av innhold skal kunne redigeres via kontrollpanelet på en enkel måte. Nettsider leveres med integrering mot analytics og sosiale medier i større eller mindre grad etter kundens behov. Statistikk er en viktig del av ett nettsted og om ønskelig har vi flere andre verktøy tilgjengelig, blant annet sporing av bruksmønster og leads samt integrering av nyhetsbrev via for eksempel MailChimp.

Etter ferdigstilling kjører vi opplæringsrunder med kunden samt gir råd og vink for veien videre. Ett nettsted er dynamisk og det vil i de aller fleste tilfeller være en løsning som kunden ønsker å bygge ut over tid eller endre på, så vi legger vekt på dette under utvikling slik at den enkelt kan bygges ut.

Hvis du er interessert i å få utviklet nettside eller utvidelse for WordPress eller ønsker informasjon om migrering fra annen platform til WordPress, ta gjerne kontakt med oss.